tiistai 29. lokakuuta 2013

Terceiran aamuretki

Tufted Duck - Tukkasotka - Mika Bruun
Aamun mummonhuutadus valot olivat hienot, hieman myösästyin niistä mutta sain raapaistua muiston. Muistoihin jäi myös Praia da Vitorian Surf Scoter - Pilkkaniska josta raapaisin Azorien pinnan, kuvia ei sen sijaan raapaistu sillä sen verran kaukana se viipotti. Myös Sandwich Tern - Riuttatiira lenteli lahdella, siitä olisi ollut hyvä saada kuvia. Se ehkä on meikaläistä muotoa, eikä jenkki? Capo da Praialle jäi vajaa tunti aikaa kun komppasin nopeasti vielä Paul da Praian. Siellä oli yllätyksekseni White-rumped Sandpiper - Valkoperäsirri, tavallisesti tämä mesta on totutusti tyhjä. Capolla oli taas totutusti menoa kahlaaja puolella. Perusjenkit olivat mestoilla, Short-billed Dowitcher - Lyhytnokkakurppelo, Lesser Yellowlegs - Keltajalkaviklo, Semipalmated Plover - Kanadantylli, White-rumped Sandpiper - Valkoperäsirrejä kuusi. Yllätyksiä ei valitettavasti ollut. Azoreiden retki loppui tältä vuodelta totaalisesti tähän. Ehkä samoin tämän vuoden ulkomaan retketkin. Retkipäiviä kertyi mukavat 93, sataan olisi vielä se viikko mutta lomat taitavat olla finaalissa. Vuosi oli muuten kirjattujen harrastusvuosieni 40. Niin ne vuodet vaan vierivät. Kiitoksia lukijoille, toivottavasti niitä on ollut? Väsyneenä kirjoittaminen on joskus hyvinkin vaikeaa, ja korjailut vieläkin vaikeimpia. Ehkä osa kuvista on miellyttänyt, ehkä se on parempaa osaamistani? Jatketaan tästä mahdollisimman pian. Over and out.

Mummon huudatuskuva - Mika Bruun

Capo da Praia - Terceira - Mika Bruun

The last picture - Vikakuva - Mika Bruun

2 kommenttia:

  1. hyviä stooreja jotka on heti aamulla ensimmäisenä pitänyt lukea kun on saanut silmänsä auki (vessalukemista :). Kiva kun edes jossain on rareja!

    VastaaPoista
  2. Joo hauskaa bloggausta ja hienoja kuvia. En tosiaan tiennytkään että osaat kirjoittaa ennen kuin näitä T-blogeja alko tulee :) -j

    VastaaPoista